Un poliţist din staţiunea Mamaia este cercetat de procurorii constănţeni, după ce a agresat un avocat. Anchetatorii spun că poliţistul are antecedente care demonstrează înclinaţia sa spre un comportament violent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, procurorii au dispus, vineri, luarea măsurii preventive a controlului judiciar faţă de un poliţist din cadrul Poliţiei Staţiunii Mamaia, pentru ultraj şi purtare abuzivă.
 
"În fapt, s-a reţinut că în data de 29 august 2019, fiind în exerciţiul atribuţiunilor de serviciu, inculpatul a agresat pe avocatul G.A. din Baroul Constanţa, acesta aflându-se la rândul său într-o cauză, în calitate de membru al baroului", au precizat reprezentanţii Parchetului. 
 
Sursa citată menţionează că s-a luat în calcul situaţia de fapt, iar antecedentele disciplinare ale poliţistului au demonstrat înclinaţia poliţistului spre comportamentul violent, fapt certificat de psihologul din cadrul IPJ Constanţa, în raportul de evidenţă psihologică din anul 2018.
 
De asemenea, pentru aspectele de natură extrapenală a fost sesizat Compartimentul Corp de Control al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.