Gregory Kriesel, fostul basist de la The Offspring, i-a dat în judecată în iunie pe colegii din formaţie pentru că "au elaborat o schemă prin care au complotat ca să-l îndepărteze din trupă", informează nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vocalistul Bryan “Dexter” Holland şi chitaristul Kevin “Noodles” Wasserman au afirmat că "argumentele lui Kriesel nu au nicio bază de fapt". 

Scopul lor ar fi fost, potrivit lui Kiesel, să-l dea afară din formaţie "fără nicio compensaţie" şi "să profite de afaceri, de oportunităţile de afaceri şi de activele parteneriatului". 

Holland şi Wasserman neagă toate acuzaţiile lui Kriesel într-o plângere depusă în aceeaşi zi cu procesul. 

Aceasta explică faptul că basistul a fost rugat şi a fost de acord să părăsească formaţia în urma "neînţelegerilor privind viziunea lui Kriesel despre prezentul şi viitorul formaţiei şi cum şi-o imaginau Wasserman şi Holland". 

Formaţia punk-rock The Offspring a fost fondată în 1984, în California. A debutat cu discul omonim, în 1989. În prezent, trupa este formată din Dexter Holland (voce, chitară), Noodles (chitară) şi Pete Parada (tobe). Grupul a lansat nouă albume de studio, următorul fiind programat pentru anul 2018.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.