Fostul internaţional german Christoph Metzelder este cercetat într-un caz de ponografie infantilă, informează lefigaro.fr, care citează cotidianul Bild.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Metzelder ar fi deţinut şi distribuit fişiere cu fotografii pornografice cu minori. Marţi după-amiază, poliţia a descins la casa fostului fotbalist şi a confiscat un computer şi un telefon mobil.

Un purtător de cuvânt al parchetului din Hamburg a confirmat că o anchetă preliminară a fost deschisă în cazul unui bărbat de 38 de ani, fără a-i preciza numele.

O femeie care a avut o relaţie cu Metzelder ar fi furnizat poliţiei, în urmă cu trei săptămâni, fotografii primite pe WhatsApp de la fostul fundaş.

Christoph Metzelder s-a retras din activitate în 2013, după ce a jucat la Borussia Dortmund, Real Madrid şi Schalke 04. La această ultimă echipă, el a fost coechipier cu Ciprian Marica.

Metzelder, 38 de ani, a jucat de 47 de ori în naţionala Germaniei, fiind vicecampion mondial în 2002.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.