Doi bărbaţi din judeţul Cluj sunt audiaţi, marţi seară, de poliţişti, ei fiind suspectaţi că, fiind într-o maşină şi având feţele acoperite cu cagule, au ameninţat cu un pistol o femeie care conducea un alt autovehicul, pe o stradă din Cluj-Napoca. Mai multe echipaje de poliţişti au fost mobilizate pentru găsirea suspecţilor, iar după ce aceştia au fost prinşi s-a stabilit că arma este una neletală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Cluj, poliţiştii au fost sesizaţi, în jurul orei 19.30, am fost sesizaţi că, pe Calea Dorobanţilor din Cluj-Napoca, o femeie care conducea un autovehicul a fost ameninţată în trafic cu un pistol, de către două persoane, cu feţele acoperite cu cagule, aflate într-un alt autovehicul.

Ca urmare, au fost alertate toate echipajele din teren - poliţişti rutieri, de ordine publică, investigaţii criminale şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, pentru găsirea celor două persoane.

În scurt timp, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au găsit autovehiculul cu care s-au deplasat cele douăpersoane, la intersecţia străzilor Piezişă cu Clinicilor.

"De asemenea, au fost identificate persoanele în cauză, stabilindu-se că este vorba despre doi bărbaţi de 27 şi 31 de ani, din comunele Floreşti şi Iara, judeţul Cluj. Asupra acestora a fost găsit un pistol neletal, o cagulă şi alte bunuri", au transmis reprezentanţii Poliţiei Judeţene Cluj.

Persoanele respective sunt audiate pentru clarificarea tuturor aspectelor şi luarea măsurilor legale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.