Doi bărbaţi din judeţul Dolj au fost reţinuţi pentru 24 de ore, după au avut un conflict cu un tânăr pe care l-au bătut, iar apoi acesta a murit în urma rănilor suferite. Unul dintre agresori a fost prins în timp ce încerca să fugă din ţară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dolj, în noaptea de luni spre marţi, poliţişti din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe terasa unui bar din localitate, a avut loc o altercaţie între mai multe persoane.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că doi bărbaţi, în urma unor discuţii în contradictoriu, ar fi lovit un tânăr de 24 de ani, cu pumnii şi picioarele.

Victima a primit îngrijiri medicale, fiind făcute şi manevre de resuscitare, însă a fost constatat decesul.

"Poliţiştii au demarat imediat activităţile investigative, în urma informaţiilor obţinute fiind identificat un tânăr de 19 ani, bănuit că ar fi participat la altercaţie, iar un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, din Cetate, încerca să se sustragă cercetărilor şi să părăsească ţara", au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Sursa citată menţionează că, în urma schimbului de date, cu sprijinul poliţiştilor de frontieră, bărbatul respectiv a fost prins în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, fiind apoi dus de poliţişti la sediu, pentru audieri.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fiind preluate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj, sub directa coordonarea a Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.