Componenţii echipei naţionale de nevăzători, care vor participa în această lună la Campionatul European din Italia, au avut parte de o întâlnire cu selecţionerul Cosmin Contra, care i-a încurajat şi le-a dat sfaturi înaintea turneului final.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aceştia i-au ascultat discursul, apoi a urmat un dialog despre meciul tricolorilor cu Spania, cel mai important meci al toamnei.

La Campionatul European, naţionala nevăzătorilor se va afla în grupă cu Spania, vicecampioana Europei, Turcia, Italia şi Belgia. “A fost plăcere deosebită să vorbim cu selecţionerul naţionalei. I-am urat succes înaintea partidelor care vor urma, iar acesta ne-a spus că suntem un exemplu pentru tricolori, pentru determinarea cu care am jucat pentru a ne califica la acest European”, a povestit antrenorul echipei naţionale a nevăzătorilor, Sorin Lăpădatu.

La finalul întâlnirii, Cosmin Contra a primit un cadou inedit, o minge de fotbal cu clopoţei, special concepută pentru jocul de fotbal pentru nevăzători.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.