Cel puţin 30 de oameni sunt blocaţi pe o ambarcaţiune în flăcări aflată în largul coastei de sud a Californiei, existând informaţii neconfirmate legate de victime şi o operaţiune de salvare în curs, relatează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Garda de coastă şi pompieri din Ţinutul Ventura se grăbesc să ajute oamenii aflaţi la bordul unei ambarcaţiuni de lângă insula Santa Cruz, în apropiere de oraşele Santa Barbara şi Los Angeles.

Departamentul de Pompieri al Ţinutului Santa Barbara a scris pe Twitter că cinci oameni au fost salvaţi şi 34 sunt daţi dispăruţi.

Departamentul de Pompieri al Ţinutului Ventura a anunţat pe Twitter că a răspuns informaţiilor referitoare la incendiul de pe barcă la ora locală 3:28 a.m.

Un tweet al Gărzii de Coastă din Los Angeles a anunţat că unii membri ai echipajului au fost salvaţi, iar salvatorii evacuează reestul pasagerilor. Un membru al echipajului are răni minore.

Aaron Bemis, oficial al Gărzii de Coastă, a declarat la CNN că ambarcaţiunea avea 39 de persoane la bord, cinci membri ai echipajului şi 34 de pasageri. Focul este greu de stins, posibil din cauza unei cantităţi mari de carburant la bord, a spus acesta.

Potrivit mai multor informaţii neconfirmate, vasul s-ar numi Conception şi ar aparţine unei firme locale de închirieri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.