Există tendinţa de a alege numai ceea ce se promovează ca fiind tratament sau soluţie pentru situaţii date. Indiferent de context, ceea ce atrage atenţia este ceea ce ne este afişat zi de zi pe ecrane, iar această tendinţă devine din ce în ce mai accentuată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În mersul grăbit al întregii societăţi spre cele ce pretind a fi soluţii rapide pentru probleme diverse, mulţi uită de ceea ce ajută cu adevărat la susţinerea vieţii, la sănătate, la bunul mers al lucrurilor pe toate planurile - simplitatea, respectiv resursele naturale şi darurile ce se regăsesc în natura care ne înconjoară. Mai ales vizavi de sănătate, reîntoarcerea spre ceea ce oferă mediul înconjurător este o măsură ce ar putea da roade vizavi de problemele la care mulţi nu mai reuşesc să găsească o rezolvare.

Dintotdeauna s-au folosit remediile naturiste în prevenirea, respectiv tratarea unor afecţiuni şi boli. Puterea naturii nu ar trebui subestimată niciodată, deci nici ceea oferă aceasta. Un ingredient important regăsit în sânul acesteia este propolisul, folosit în stupul albinelor ca o barieră de protecţie a acestuia.

Acest produs apicol valoros ar trebui să fie nelipsit din dulăpiorul medicinal din orice locuinţă, iar motivele pentru care acest fapt este susţinut sunt numeroase. NaturaFresh, magazin online specializat în produse naturiste diverse, vine în întâmpinarea celor care doresc să afle mai multe despre propolis, atât cu o prezentare utilă, dar şi cu o gamă de produse eficiente în acest sens. Vezi aici produse apicole bio recomandate, precum propolisul.

Propolisul - un dar de la natură şi susţinător al sănătăţii

Este substanţa care ţine la distanţă agresorii externi ai stupurilor, acţionând asemenea unei pavăze asupra lor. Cercetătorii au fost mereu uimiţi de proprietăţile acestui preparat natural, dar mai ales a puterii sale de a distruge ceea ce numim duşmani ai sănătăţii: 9 specii de ciuperci parazite, peste 21 de bacterii, 30 de tipuri de virusuri. Din rândul medicamentelor antiinfecţioase, propolisul este în mod definitoriu câştigător.

Acesta prezintă o varietate de proprietăţi terapeutice, fără a exagera când este numit una dintre armele cele mai puternice din cele ce completează arsenalul terapiei naturale.

Acest cocktail bogat în substanţe vindecătoare este accesibil oricui şi poate fi achiziţionat la costuri accesibile şi de la NaturaFresh, unde se regăseşte sub forme diverse: extract moale, dizolvat în apă. Indiferent de acest aspect, proprietăţile sale excelente sunt conservate în mod inedit. Propolisul, adunat din mugurii plopilor, respectiv de pe scoarţa castanilor, frasinilor şi a altor specii de pomi întreţine sănătatea de secole. Bineînţeles, adevăratele eroine aici sunt albinele, care reuşesc să îl dozeze astfel încât să îi confere compoziţia unitară sub care se regăşte în stupi.

Ştiaţi că indiferent de regiunile lumii din care este cules propolisul, proprietatile sale sunt practic similare? Aceasta rămane însă şi pentru cercetători o enigmă! Minunea se petrece primăvara, când mugurii abia văd lumina soarelui, medicamentul deosebit este cules de albinele ce depun în acest sens un efort peste puteri.

De menţionat este capacitatea sa de a acţiona asemenea unui antibiotic, doar că în mod natural. Acţiunea sa este progresivă în ceea ce priveşte refacerea ţesuturilor lezate de bacterii. Mai ales cei care suferă de boli respiratorii beneficiază de o ameliorare însemnată a simptomelor de tipul bronşitelor, a secreţiilor abundente.

Despre impactul pe care o cură cu propolis, respectiv cu tinctură de propolis îl are asupra funcţionării sistemului imunitar nu sunt decât cuvinte de laudă. Este recunoscut pentru acţiunea sa eficientă şi rezistenţa ce o conferă sistemului imunitar în lupta cu infecţiile.

Tot acesta este „responsabil” şi de normalizarea colesterolului rău din sânge, refacerea elasticităţii vaselor sanguine, prevenţia tulburărilor de ritm cardiac, a hipertensiunii.

Deşi este o substanţă naturală poate provoca reacţii alergice, motiv pentru care recomandarea specialiştilor este de a efectua un test de sensibilitate înainte de a începe orice tratament sau cură cu propolis.

Cei interesaţi de achiziţionarea unui astfel de produs natural, alături de alte alimente bio de la NaturaFresh, găsesc soluţii variate pe naturafresh.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.