Un puternic incendiu a izbucnit duminică dimineaţă la o hală din judeţul Dolj, pe o suprafaţă de 400 de metri pătraţi, în interior aflându-se diferite materiale, în special electrocasnice. Nu au fost persoane rănite şi nu este nici pericol de extindere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Dolj, duminică, în jurul orei 6.45, o persoană a anunţat la 112 că în apropierea localităţii Işalniţa a izbucnit un incendiu. 
 
„La sosirea echipajelor de pompieri la locul indicat au constatat că ardea generalizat în interiorul unei hale pe o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi. Hala era construită din materiale incombustibile, dar acoperită cu panouri sandwich. Imediat s-a trecut la realizarea dispozitivului de localizare a incendiului concomitent cu cel de lichidare a incendiului. După verificările la faţa locului s-a constatat că în interiorul halei sunt depozitate diferite materiale, în special electrocasnice”, au precizat reprezentanţii ISU Dolj.
 
La faţa locului intervin trei autospeciale cu apă şi spumă şi 15 subofiţeri şi un ofiţer.
 
Sursa citată menţionează că nu au existat persoane rănite şi nici nu este pericol de extindere.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.