Un autobuz al Societăţii de Transport Bucureşti (STB), marca Otokar, a ajuns, sâmbătă dimineaţa, în râul Dâmboviţa în zona podului de la Eroilor, în urma unui accident cu un autoturism care ar fi trecut pe culoarea roşie a semaforului. În urma accidentului o femeie a fost rănită uşor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Gabriela Firea, la locul accidentului în care un autobuz STB a ajuns în Dâmboviţa

Potrivit reprezentanţilor ISU Bucureşti-Ilfov, şoferul autobuzului a încercat să evite coliziunea cu autoturismul şi a ajuns în râul Dâmboviţa.

În autobuz se aflau doar şoferul şi o pasageră, care au reuşit să iasă din autobuz. În autoturism se aflau două persoane. 

Accidentul a avut loc în jurul orei 8.15, în zona podului de la Eroilor, pe care în acest moment traficul rutier este blocat.

Autobuzul circula pe strada Berzei către Podul Eroilor.

Conform reprezentanţilor ISU, o femeie în vârstă de 29 de ani care se afla în autoturism a fost transportată la Spitalul Universitar, fiind rănită uşor.

La faţa locului se află echipajele ISU şi scafandri, precum şi echipaje SMURD.

Potrivit reprezentanţilor STB, intervenţia pentru scoaterea autobuzului din râu va dura câteva ore.
 
Poliţiştii fac cercetarea la faţa locului pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului. Potrivit primelor informaţii, şoferul autoturismului ar fi trecut pe culoarea roşie a semaforului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.