Premierul Viorica Dăncilă crede că un preşedinte trebuie să fie al tuturor românilor, trebuie să stea în rândul oamenilor, să îi asculte şi să se consulte cu aceştia, şi trebuie să aducă consensul, să aibă o atitudine corectă şi faţă de celelalte instituţii ale statului. "Dacă eu voi fi preşedintele României, voi susţine Guvernul indiferent de culoarea politică pentru că guvernul trebuie să funcţioneze", afirmă Dăncilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Viorica Dăncilă a fost întrebată, vineri seara, în conferinţa de presă susţinută la Constanţa, care sunt cele trei lucruri pe care i le reproşează preşedintelui Klaus Iohannis.
 
"În primul rând, eu văd ca un preşedinte să fie preşedinte al tuturor românilor. Nu există români de partea mea, români de partea celorlalţi. Aşa cum eu sunt un premier al tuturor românilor, şi al celor care m-au votat şi al celor care nu au votat, măsurile pe care le iau la nivel guvernamental le iau pentru toţi românii”, a spus premierul.
 
Dăncilă a menţionat că un alt reproş pe care îl aduce şefului statului este faptul că nu e apropiat de oameni.
 
"În al doilea rând, faptul că nu este apropiat de oameni. Un om politic, fie că e preşedinte, premier, ministru trebuie să stea în rândul oamenilor, să se consulte cu oamenii, să ascultă omenii şi cred că atunci atitudinea va fi altfel, va fi mai empatică faţă de oameni, va fi mai sensibilă faţă de problemele oamenilor”, a explicat primul ministru.
 
Dăncilă crede că este nevoie de un preşedinte care să aducă consensul şi care să aibă o atitudine corectă şi faţă de celelate instituţii ale statului.
 
"Iar în al treilea rând este faptul că ne dorim un preşedinte care să aducă consensul, un preşedinte care să aibă o atitudine corectă şi faţă de celelalte instituţii ale statului. Dacă eu voi fi preşedintele României, voi susţine Guvernul indiferent de culoarea politică pentru că guvernul trebuie să funcţioneze, trebuie să fac să ia decizii bune pentru oameni şi îl voi sprijini pentru ca astfel sprijin dezvoltarea ţării mele. Această luptă între instituţii, această luptă între oameni, cred că nu este benefică pentru România şi pentru români”, a concluzionat Viorica Dăncilă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.