Două fete de 12 ani, eleve în clasa a VI-a, au predat Poliţiei un portofel cu 2.850 de euro şi aproximativ 500 de lei, pe care l-au găsit într-un parc din oraşul Jimbolia din judeţul Timiş. Fetele au primit diploma de merit şi câte un ghiozdan echipat, din partea poliţiştilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Timiş, două fete de 12 ani au devenit mici eroine, după ce au dus la poliţie un portofel pierdut.

”O femeie şi-a recuperat actele, 2.850 euro şi aproximativ 500 de lei cu ajutorul a doi copii de 12 ani. Două fetiţe de 12 ani, eleve in clasa a VI-a, au găsit un portofel pe o bancă dintr-un parc, pe strada Republicii din oraşul Jimbolia, în apropierea magazinului de îngheţată. Însoţite de mama uneia dintre ele, fetele au mers la poliţie şi au predat obiectul care, apoi, s-a întors la proprietarul său”, au transmis reprezentanţii IPJ Timiş.

IPJ Timiş le-a recompensat pe cele două fetiţe cu o diplomă de merit şi un ghiozdan echipat în vederea începerii noului an şcolar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.