Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, consideră că problema partidului nu este în exterior, PSD putând învinge orice concurent, ci în interior. El spune că sunt anumite zone în ţară unde se fac anumite înţelegeri, în defavoarea partidului, şi acest lucru este incorect faţă de alegători social-democraţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Problema noastră nu este în exterior, noi putem învinge orice fel de concurent. PSD nicăieri în această ţară nu pierde o primărie sau orice comunitate locală decât dacă nu-şi dă interesul sau poate dacă doreşte acest lucru. Eu nu cred că PSD nu are forţa să câştige absolut tot ce înseamnă… Nu că suntem noi forţă, dar suntem aproape de oameni. Sunt locuri în ţară unde se fac, din păcate, anumite înţelegeri şi e incorect faţă de cetăţeni care votează PSD-ul, oameni care cred cu adevărat în forţa noastră. Şi cred că asta, dacă se mai întâmplă, ar fi o mare, mare greşeală”, a afirmat Teodorivici, vineri, la Şcoala de Vară a femeilor din PSD de la Mamaia.
 
El a subliniat că duşmanul PSD vine din interior. 
 
"Problema noastră vine din interior, de aici vine duşmanul nostru. Uitaţi-vă şi pe ştiri, când apar anumite ştiri, cu siguranţă sunt mulţi dintre colegii noştri care au acolo undeva pe firul logic al acelei acţiuni o anumită contribuţie şi iar nu e corect, nu e corect nici faţă de ei”, a transmis preşedintele executiv.
 
El a precizat că Guvernul are în plan un program pentru creşterea natalităţii. 
 
"Dau din casă, doamna prim-ministru, una mică trebuie să o spun. Vrea să facă mai multe programe frumoase, unul dintre ele se referă la creşterea natalităţii. Şi foarte multe măsuri frumoase, chiar de suflet. Am auzit aşa, nu sunt încă convins, nu am auzit din partea domniei sale, dar sunt cel care se ocupă de acest program. O să fie lansat cât de curând. O să fie foarte multe măsuri, chiar foarte multe măsuri pe toate zonele, nu doar de fiscalitate, pe toate zonele posibile astfel încât familiile tinere să fie încurajate să aibă copii", a mai afirmat Teodorovici.
 
El a spus despre Viorica Dăncilă că este o persoană care a absorbit orice şoc, orice încercare de destabilizare a Guvernului. 
 
"Este persoana care a ştiut să absoarbă orice fel de şoc, orice fel de încercare de destabilizare a acestui guvern. Gândiţi-vă dacă domnia sa reacţiona la toate vorbele urâte, e puţin spus, eu nu aş fi rezistat, recunosc. A avut şi are un rol fantastic de important pentru noi ca şi ţară, pentru noi ca şi guvernare, dincolo de partid. Uşor-uşor partidul nostru creşte şi revine la ce a fost”, a explicat preşedintele executiv.
 
În finalul discursului susţinut în faţa femeilor social-democrate, Teodorovici a ţinut să îi dea un singur sfat Vioricăi Dăncilă: "Trebuie să fie cât mai naturală, să fie dânsa aşa cum simte, cât mai puţin influenţată din stânga şi din dreapta".
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.