Tevin Biles-Thomas, în vârstă de 24 de ani, fratele celei mai bune gimnaste din lume, Simone Biles, a fost arestat sub acuzaţia de crimă, într-un caz privind un schimb de focuri care a avut loc la o petrecere de Anul Nou la Cleveland şi care s-a soldat cu trei morţi, informează Reuters, care citează presa locală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tevin Biles-Thomas a fost reţinut, joi, la Fort Stewart, Georgia.

Potriivt surselor citate, fratele multiplei campioane mondiale şi olimpice a făcut parte dintr-un "grup neinvitat" care a intrat într-un imobil, în care avea loc o petrecere de Anul Nou, ceea ce a dus la o altercaţie cu gazdele şi la schimburi de focuri.

Două persoane au decedat pe loc, Delvante Johnson, 19 ani, şi Toshaun Banks, 21 de ani, iar a treia victimă, Devaughn Gibson, 23 de ani, a murit la spital.

Biles-Thomas este încarcerat la închisoarea din Hinesville, Georgia, şi va fi trimis în faţa instanţei la 13 septembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.