Preşedintele Boliviei, Evo Morales, care ajuta pompierii la stingerea incendiilor care devastează pădurea amazoniană, s-a pierdut timp de o oră în junglă, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a fost găsit sănătos şi nevătămat. "Am avut o mică aventură noaptea trecută. Ne-am pierdut timp de aproape o oră, dar datorită soldaţilor am găsit drumul de întoarcere", le-a declarat râzând preşedintele jurnaliştilor la Robore. 

Canalul de televiziune Uno a difuzat un scurt videoclip în care Evo Morales repetă în plină noapte: "Unde sunteţi? Unde sunteţi?". 

Preşedintele care s-a alăturat unei echipe de pompieri, s-a pierdut în pădurea din satul Caballo Muerto, în municipalitatea  San Ignacio de Velasco, în departamentul Santa Cruz (est).

Evo Morales a declarat joi, la Robore, în estul ţării, că 342 de incendii au izbucnit în această regiune, adică dublul faţă de ziua de miercuri. Incendiile de pădure, care s-au intensificat în august, au devastat 1,2 milioane de hectare în Bolivia din luna mai în regiunile Chiquitanía şi Pantanal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.