Traficul pe DN 14A este restricţionat, vineri şi sâmbătă, la Iernut, în judeţul Mureş, unde vor fi montate cinci grinzi la pasajul peste calea ferată. Circulaţia se va desfăşura alternativ, pe un singur fir, şi vor fi perioade în care traficul va fi oprit complet.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat că, în 30 şi 31 august, se vor efectua lucrările de montare a cinci grinzi la pasajul peste calea ferată din localitatea Iernut, judeţul Mureş.

"Pentru prevenirea eventualelor situaţii periculoase pe perioada de execuţie a lucrărilor, circulaţia rutieră pe DN14A (km 39+575-km 39+675) va fi restricţionată astfel: în intervalul orar 07:00-19:00, se va circula alternativ pe un singur sens şi traficul se va închide temporar, timp de aproximativ 20 de minute, în momentul montării grinzilor prefabricate", a arătat CNAIR.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.