Traficul rutier este restricţionat, miercuri, pe autostrada A1, pe tronsonul Sibiu - Deva, unde se fac reparaţii la carosabil şi la rosturile de dilataţie din zona tunelului Săcel, dar şi pe tronsonul Bucureşti - Piteşti, unde se înlocuieşte parapetul median, anunţă Centrul Infotrafic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, pe Autostrada A1 Sibiu-Deva, circulaţia este restricţionată, miercuri, pe prima bandă, pe sensul Sebeş către Sibiu, între kilometrii 273 şi 272+800 metri, pentru efectuarea de reparaţii la partea carosabilă.

Pe sensul Sibiu către Deva, la kilometrul 264 (tunelul Săcel), este restricţionat traficul pe prima bandă, pentru repararea rosturilor de dilataţie.

De asemenea, pe tronsonul Bucureşti - Piteşti al Autostrăzii A1, la kilometrul 89, pe sensul către Piteşti, este oprită circulaţia pe a doua bandă, pentru înlocuirea parapetului median.

Şoferii sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor şi să semnalizeze orice intenţie de schimbare a benzii de rulare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.