Al 16-lea sezon al serialului "Las Fierbinţi" va fi difuzat la Pro TV din 10 septembrie, în fiecare marţi şi joi de la ora 20.30.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bobiţă este pregătit, ca întotdeauna, să-şi ducă la capăt toate „combinaţiile” mărunte în care se intră de ani de zile împreună cu prietenii lui simpatici. Nici pentru Celentano, Firicel, Aspirina, Dorel, Giani sau Ardiles viaţa nu va lua o altă direcţie, însă îşi va continua drumul firesc, într-un univers pe care milioane de români îl urmăresc cu sufletul la gură în fiecare marţi şi joi, la Pro TV.

"Telespectatorii să se aştepte că nu schimbăm nimic. Da, se schimbă aventurile prin care trec personajele, dar noi nu schimbăm nimic. Nu moare nimeni!", a spus Adrian Văncică, actorul care-l interpretează pe Celentano.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.