Fostul ciclist Bradley Wiggins a declarat, pentru The Big Issue, că se pregăteşte pentru a lucra în domeniul asistenţei sociale deoarece doreşte să ajute oamenii,relatează bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Wiggins, în vârstă de 39 de ani, a precizat că a avut o copilărie dificilă, care l-a întărit din punct de vedere psihic.

“Lucrurile îngrozitoare pe care le-am văzut crescând… nimic nu mă mai poate şoca acum. Vreau să folosesc acea tărie psihică muncind în domeniul asistenţei sociale”, a afirmat el.

Wiggins a menţionat că vrea ca lumea să îl ştie şipentru altceva în afara  ciclismului: “Când oamenii spun: ‘A, eşti acel ciclist”, voi răspunde: ‘Nu, asta a fost acum câţiva ani. Acum sunt asistent social”.

După ce s-a retras din ciclism, în decembrie 2016, Wiggins a încercat canotajul, dar a avut mai mult succes în televiziune, prin colaborările cu Eurosport.

Bradley Wiggins a fost primul rutier britanic care s-a impus în Turul Franţei (2012) şi a câştigat opt medalii olimpice, dintre care cinci de aur.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.