Primarul general gabriela Firea a declarat, marţi, că majoritatea în Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) va fi formată din consilierii generali care au conştiinţă în primul rând, nu doar apartenenţă politică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Datoria mea prin lege, ca primar general, e să aduc în faţa CGMB proiecte de hotărâre benefice pentru cetăţeni. Aceasta e activitatea mea, derivată din lege şi din propria conştiinţă. (...) Mai departe, ce voturi primesc aceste proiecte extrem de necesare Capitalei nu e răspunderea mea, nici politică şi nici umană, e conştiinţa consilierilor generali, care votează într-un fel sau altul”, a spus Gabriela Firea, în şedinţa CGMB.
 
Ea a vorbit şi despre majoritatea din CGMB.
 
„Vom avea majoritatea în CGMB formată din consilierii generali care au conştiinţă în primul rând, nu doar apartenenţă politică (...). Vreau să văd cine votează împotriva consolidării clădirilor cu bulină (...), cine se poziţionează împotriva unor proiecte absolut necesare şi utile bucureştenilor”, a adăugat Firea.
 
ALDE a anunţat, luni, că iese de la guvernare şi trece în opoziţie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.