Graţiela Gavrilescu, în prezent vicepremier şi ministru al Mediului, a declarat, marţi, că îşi va depune demisia, după şedinţa de Guvern, dar va rămâne parlamentar ALDE.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Demisia mea... bineînţeles că astăzi, după şedinţa de Guvern, o s-o prezint doamnei premier. O să fie depusă la Secretariatul General al Guvernului. Viaţa continuă şi fără a fi ministru. Sunt bucuroasă, în schimb, că, în perioada de mandat, am putut să duc la îndeplinire sarcinile date, conform aprobării fostei coaliţii de guvernare PSD-ALDE, pe programul de guvernare. Am urmărit îndeaproape să le putem face, dar am făcut şi foarte multe lucruri în afara programului de guvernare”, a spus Gavrilescu.

Întrebată ce va face în continuare, ea a spus că va rămâne parlamentar ALDE.

De asemenea, întrebată dacă au rămas lucruri pe care ar fi dorit să le continue, ea a spus că ”întotdeauna e loc de mult mai bine şi întotdeauna sunt lucruri pe care poţi să le faci şi consider că cei care o să urmeze o să continue în aceeaşi direcţie şi, cu certitudine, nu o să se repete anul 2016, care a fost cel mai mare dezastru pentru România, în domeniul mediului”.

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, luni seară, că reprezentanţii formaţiunii au decis să renunţe la continuarea guvernării împreună cu PSD. În plus, el a anunţat că ALDE va vota moţiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de Viorica Dăncilă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.