Un bărbat de 70 de ani a decedat, după ce, aflat la volanul unei maşini, a provocat un accident rutier, pătrunzând pe contrasens pe DN7 unde a acroşat un autoturism care circula regulamentar. Trei persoane, printre care un copil de 4 ani au fost rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hunedoara, accidentul a avut loc duminică, în jurul orei 16.00, pe DN7 pe raza localităţii Câmpuri Surduc.

”Poliţiştii ajunsi la fata locului, au constatat că, un bărbat în vârstă de 70 de ani, din judeţul Sibiu, în timp ce se deplasa cu autoturismul proprietate personală, din direcţia Arad spre Deva, a pătruns pe contrasens şi a acroşat un alt autoturism ce se deplasa regulamentar, condus de un bărbat în vârstă de 31 de ani din Germania, de cetăţenie germană. În urma accidentului, a rezultat decesul conducătorului auto care a pătruns pe contrasens şi rănirea a altor trei persoane, doi adulţi şi un minor in vârstă de 4 ani, in calitate de pasageri din autoturismul condus de şoferul vinovat”, transmite IPJ Hunedoara.

Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.