Muzicianul Ronan Keating, vedeta serii de gală a Festivalului Internaţional Cerbul de Aur 2019, este, oficial, primul pasager care aterizează pe pista Aeroportului Internaţional Braşov - Ghimbav.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vedeta a ajuns sâmbătă, la ora 14.10, pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă”, cu o cursă aeriană poloneză.

În intervalul 15.30 - 16.00, avionul particular cu patru locuri cu artistul irlandez a aterizat pe pista de la Ghimbav. Aterizarea s-a realizat în cele mai bune condiţii, în jurul orei 16.00.

Starul muzicii pop a fost întâmpinat pe pistă de preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian-Ioan Veştea.

În prealabil, staff-ul interpretului a solicitat şi a obţinut acordul Consiliului Judeţean Braşov pentru aterizarea pe pista viitorului aeroport, precum şi pentru decolarea spre Bucureşti, duminică, la o oră care deocamdată nu a fost stabilită. 

"Este o onoare şi o bucurie pentru noi ca o vedetă a scenei muzicale internaţionale să fie prima persoană care în mod oficial aterizează pe pista Aeroportului Internaţional Braşov - Ghimbav. Sunt fericit că acest moment se întâmplă, iată, în aceeaşi săptămână în care am semnat contractul pentru proiectarea şi execuţia Terminalului de pasageri. Consider că această zi este una memorabilă pentru administraţia judeţeană şi pentru toţi braşovenii. Am convingerea că nu peste mult timp, la Ghimbav vor ajunge numeroase curse aeriene care vor aduce la Braşov personalităţi ale lumii din diverse domenii”, a spus preşedintele CJ Adrian-Ioan Veştea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.