Show-ul culinar de divertisment "MasterChef" va începe în această toamnă la Pro TV luni, 9 septembrie, de la ora 22.30.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru şi artistul şi expertul în vinuri Cosmin Tudoran vor decide soarta celor care au vor să obţină un şorţ "MasterChef".

În bucătăria "MasterChef" sunt doar 18 locuri. Marele premiu este de 50.000 de euro. 

"Pentru mine, bucătăria este un loc plin de viaţă şi de emoţie! Nu poţi găti dacă nu pui emoţie şi pasiune în mâncare. Le voi oferi şorţul concurenţilor care îmi vor arăta că au pus sufletul în mâncarea pe care au pregătit-o”, a spus Chef Joseph Hadad.

Chef Silviu Chelaru a afirmat: "Vreau să văd determinare fără niciun compromis. Întotdeauna există o scuză în cazul în care nu ai gătit suficient de bine, dar aici nu avem timp pentru scuze. Pune tot ce ai mai bun într-o farfurie şi vei primi şorţul".

"Farfuria perfectă trebuie să trimită mesajul corect către creier de la prima muşcătură. Asta este ceea ce caut: concurenţi care vor crea gustul suprem”, a declarat Cosmin Tudoran.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.