Un bărbat din Măicăneşti, judeţul Vrancea, a fost arestat preventiv după ce soţia sa a reclamat că acesta a abuzat-o sexual pe fiica lor, în vârstă de şapte ani. Un alt bărbat, tot din judeţul Vrancea, a fost arestat preventiv după ce poliţiştii s-au sesizat că acesta a întreţinut, timp de doi ani, în mod repetat raporturi sexuale cu fiica sa, de 14 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Vrancea, în primul caz, poliţiştii au fost sesizaţi, în 25 iulie, de e o femeie din comuna Măicăneşti despre faptul că tatăl fiicei sale a abuzat-o sexual pe fata în vârstă de 7 ani.

Bărbatul a fost identificat de către poliţişti, iar în urma cercetărilor şi a administrării probatoriului, joi el fost reţinut pe baza de ordonanţă, pentru 24 de ore. În cursul zilei de vineri el a fost prezentat instanţei de judecată, fiind arestat preventiv.

În al doilea caz, poliţiştii de la Secţia de Poliţie Rurală Gugeşti s-au sesizat din oficiu, în 19 august, despre faptul că, în perioada 2016-2018, un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din Gugeşti, a întreţinut în mod repetat raporturi sexuale cu fiica sa minoră, în vârstă de 14 ani.

Bărbatul a fost reţinut şi ulterior arestat preventiv.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.