Consiliul de Administraţie al Regiei Naţionale a Pădurilor – Romsilva a anunţat, vineri, numirea în funcţia de director general al lui Gheorghe Mihăilescu, fost director general interimar, până în decembrie 2021.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Romsilva a numit directorul general prin Hotărârea cu nr. 23/23 august 2019, astfel, conducerea executivă a Romsilva va fi asigurată de Gheorghe Mihăilescu pentru un mandat cu durata de la data de 24 august 2019 până la data de 31 decembrie 2021. 

"Numirea directorului general al Romsilva s-a făcut în urma finalizării procedurii de recrutare şi selecţie a candidaţilor pentru postul de director general al Regiei Naţionale a Pădurilor-Romsilva, organizată de Consiliul de Administraţie prin expertul în recrutare SC Pluri Consultants Romania", precizează regia.

Reprezentanţii Romsilva spun că procesul de recrutare şi selecţie s-a derulat conform OUG nr.109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice.

Mihăilescu a fost numit director general interimar al Romsilva în octombrie 2018.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.