Emisiunea "Visuri la cheie", prezentată de Dragoş Bucur, revine la Pro TV cu sezonul 6 începând din 11 septembrie, de la ora 20.30.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În acest sezon, Dragoş Bucur alături de echipa formată din Alina Vîlcu, Cristina Joia, Laura Boghiu, Omid Ghannadi şi Valentin Ionaşcu, vor ajuta 13 familii cu poveşti diferite. 

"Secretul acestei emisiuni este că vine de fiecare dată cu ceva surprinzător. Chiar dacă formatul este clar, poveştile sunt diferite, însă ce au în comun este faptul că vorbim de fircare dată despre oameni care sunt modele pentru noi toţi, pentru că, indiferent de greutăţile prin care au trecut, nu au încetat să lupte, să rămână uniţi, să facă bine şi să spere. Ei ne surprind de fiecare dată şi reprezintă un exemplu pentru noi. Curajul lor ne uimeşte şi ne bucură în acelaşi timp. Şi în acest sezon "Visuri la cheie" vom cunoaşte astfel de familii deosebite, dar vom vedea şi transformări impresionante ale locuinţelor lor, pentru care Alina, Cristina, Laura, Omid şi Vali au pus foarte mult suflet. Vor fi 13 ediţii extrem de puternice, pline de emoţie şi momente de bucurie sinceră", a declarat Dragoş Bucur.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.