Indiferent ca pleci intr-un concediu cu familia sau prietenii, in team building alaturi de colegii de munca sau trebuie sa asiguri transportul invitatilor la o nunta sau un botez, solutia ideala este sa apelezi la o companie care ofera servicii de inchirieri microbuze. Astfel, te vei asigura ca toti cei prezenti vor petrece cat mai mult timp impreuna, vor ajunge mai rapid si in siguranta la destinatie si, nu in ultimul rand, vor cheltui mai putin, intrucat aceasta varianta este mult mai avantajoasa decat transportul cu autoturismele personale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Totusi, inainte de a opta pentru inchirieri microbuze, trebuie sa te asiguri ca alegi o companie de rent a car profesionista. Cum o recunosti? Nimic mai simplu! Aceasta trebuie sa aiba o experienta de minimum cativa ani pe piata extrem de competitiva a serviciilor de inchirieri auto si sa practice preturi corecte, nici prea mici, nici prea mari. Acest ultim aspect ti se poate parea surprinzator, insa trebuie sa stii ca exista numeroase companii neserioase, care afiseaza pe site tarife extrem de mici, pentru ca omit in mod deliberat sa mentioneze faptul ca acestea nu includ taxele si asigurarile auto.

Prin urmare, o companie profesionista de inchirieri microbuze, asa cum este FocusRent, va afisa pe site pretul final, cu toate taxele si asigurarile auto incluse, astfel incat tu sa nu mai ai alte cheltuieli suplimentare, pe langa cele legate de combustibil. Toate autovehiculele, inclusiv microbuzele, sunt mai noi de 5 ani, supuse inspectiilor tehnice periodice si trecute printr-un control riguros inainte de a-ti fi inmanate. In plus, acestea sunt livrate cu un plin de combustibil si fara vreo limita de kilometri impusa.

In ceea ce priveste marcile de autovehicule cu 8+1 locuri puse la dispozitie de compania de inchirieri microbuze sus-numita, acestea sunt Mercedes Vito si Volkswagen Transporter, doua dintre cele mai apreciate masini la nivel mondial, in momentul de fata. Acestea au caracteristici de top, asa cum vom vedea in casetele tehnice de mai jos, care asigura nivelul maxim de siguranta si confort pentru toti pasagerii. In plus, in cazul in care optezi pentru acest serviciu optional, poti beneficia de sofer personal, care cunoaste mult mai bine traseul si permite intregului grup sa se relaxeze, fara sa mai trebuiasca sa se concentreze la drum.

Inchirieri microbuze Mercedes Vito: 9 locuri, 5 usi, spatiu pentru 3 bagaje mari si 3 bagaje mici, cutie manuala, servo, airbag, stereo, A/C.

Avand cea mai mare capacitate de incarcare din clasa sa, de pana la 1.369 de kilograme, Mercedes Vito este dotat cu Asistent pentru mentinerea atentiei, Asistent pentru stabilizarea la curenti laterali, Asistent pentru pornirea in rampa, Sistem de monitorizare a presiunii in pneuri si airbag-uri.

Inchirieri microbuze Volkswagen Transporter: 9 locuri, 5 usi, spatiu pentru 3 bagaje mari si 3 bagaje mici, cutie manuala, servo, airbag, stereo, A/C

Acest microbuz este echipat cu tehnologie de ultima generatie: sistem ESP perfectionat, sistem Side Assist, sistem de LED-uri integrate in oglinzile exterioare si afisaj pentru presiunea pneurilor (RKA).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.