Tehnicianul Vergil Andronache a declarat, joi seară, că rezultatul de 0-0 al meciului cu Vitoria Guimaraes nu este unul corect, el considerând că FCSB a ratat ocazii importante, spre deosebire de adversari, care nu şi-au creat oportunităţi de a înscrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Consider că ce ne-am propus am realizat. În prima repriză am dominat total jocul, din păcate nu am reuşit să marcăm. Am avut 2-3 situaţii clare. În repriza a doua s-au echilibrat oarecum lucrurile. Nu este un rezultat corect, adversarul nu şi-a creat ocazii de gol. Cele mai mari situaţii de gol le-am avut noi. În repriza a doua dacă era 2-0 nu cred că se supăra nimeni. Avem şanse reale de calificare. Vom munci la fel de mult din orice postură”, a spus Andronache la Pro X.

Referitor la postul de antrenor principal la FCSB, el a precizat: “Ce se va hotărî asta vom face. Nu contează numele, ci ceea ce trebuie să facem aici, la club. Am făcut absolut orice ca lucrurile din club să aibă o continuitate”.

Formaţia FCSB a remizat, joi seară, la Giurgiu, scor 0-0, cu echipa Vitoria Guimaraes, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa.

Returul va avea loc joia viitoare, de la ora 22.00, la Guimaraes.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.