Un bărbat a fost reţinut în cazul dispariţiei unui copil de nouă ani într-un parc din Focşani. Bărbatul în vârstă de 49 de ani a fost plecat cu băiatul pentru o oră şi jumătate, în prezent fiind cercetat pentru agresiune sexuală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În continuarea cercetărilor în cazul minorului în vârstă de 9 ani care a fost dat dispărut în cursul zilei de ieri, aseară, în jurul orei 20.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Mun. Focşani l-au identificat şi ulterior l-au reţinut pentru 24 de ore pe bărbatul cu care băiatul a plecat pentru aproximativ o oră şi jumătate”, precizează Poliţia.
 
În cursul zilei de joi, bărbatul, în vârstă de 49 de ani, din jud. Galaţi, urmează să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani, cu propunere de arestare preventivă.
 
”În prezent, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală, în vederea documentării şi probării întregii activităţi infracţionale a celui în cauză”, anunţă poliţiştii.

Potrivit Poliţiei Judeţene Vrancea, miercuri, în jurul orei 12.30, copilul, în vârstă de 9 ani, a dispărut din parcul situat în Piaţa Unirii din Focşani.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.