Monte, un câine în vârstă de 2 ani dintr-un adăpost din Arizona, este star în filmul live-action „Doamna şi Vagabondul/ Lady and the Tramp”, produs de Disney, scrie CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Câinele metis interpretează rolul Vagabondului în lungmetrajul care va avea premiera pe serviciul de streaming Disney+, pe 12 noiembrie, când acesta va fi inaugurat în SUA.

Monte a fost trimis de la un adăpost municipal din New Mexico la HALO Animal Rescue din Phoenix (Arizona), în aprilie 2018.

El a fost unul dintre cei mai îndrăgiţi câini de echipa adăpostului, pentru blândeţea şi dragostea de care dădea dovadă, a spus directoarea HALO, Heather Allen.

Monte a fost ales de un grup de antrenori de animale de la Hollywood, iar unul dintre ei l-a adoptat. 

În ciuda debutului său cinematografic, Allen a spus că Monte se bucură de o viaţă normală şi fericită.

Justin Theroux şi-a împrumutat vocea pentru personajul său.

Un cocker spaniel pe nume Rose a jucat rolul Lady, dublat de Tessa Thompson.

Fan clubul oficial al Disney, D23, a transmis că toţi câinii preluaţi din adăposturi pentru acest film şi-au găsit cămine permanente după ce filmările s-au încheiat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.