Selecţionerul Cosmin Contra a declarat, miercuri, că este posibil să nu convoace niciun jucător de la echipele FCSB şi Dinamo, în urma evoluţiilor slabe ale acestora.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În momentul de faţă, există posibilitatea. Avem mulţi jucători şi la naţionala de seniori şi la naţionala de tineret de la aceste echipe. Este clar că forma pe care au arătat-o în acest campionat nu ne dă speranţe că putem să-i chemăm. Nu au cum să ajute în forma asta, dar mai sunt două, trei meciuri. FCSB poate să se califice cu Guimaraes şi toată energia negativă pe care au strâns-o prin aceste înfrângeri să dispară şi să arate altceva în aceste două, trei săptămâni. Mai ales că eu dau convocările vinerea viitoare. Mai au Guimaraes, campionat, Guimaraes, apoi dau lista. Mai au trei meciuri până dau lista. Mi-aş dori din toată inima ca FCSB să se califice în grupele Europa League, aş fi cel mai fericit", a declarat Contra, la Digi Sport.

El a precizat că visul lui este să antreneze una dintre echipele mari la care a jucat, AC Milan, Atletico Madrid şi Getafe, iar dacă nu reuşeşte asta în următorii zece ani se lasă de antrenorat.

"Visul meu este să antrenez una dintre echipele mari la care am jucat, Milan, Atletico. Şi Getafe, că joacă în Europa League. Era să joace în Champions League. Şi dacă nu reuşesc în zece ani, mă las de antrenorat. Dacă nu calific naţionala, contractul meu se termină în decembrie. După naţională aş vrea să antrenez în Spania sau în Italia. Dacă e o echipă care trage la promovare, aş antrena şi în liga a doua", a spus Contra, în vârstă de 43 de ani.

Contra a afirmat că selecţionerul Spaniei, Luis Enrique, a renunţat la naţională din cauza unei probleme familiale grave: "Are o problemă gravă cu fata, am înţeles."

România întâlneşte Spania, la 5 septembrie, de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Bucureşti şi Malta, la 8 septembrie, de la ora 19.00, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti, în preliminariile Euro-2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.