Un puternic incendiu a izbucnit, miercuri, la un depozit de mase plastice din Constanţa, pentru stingerea focului intervenind nouă maşini de pompieri. Zona afectată este de 500 de metri pătraţi şi nu sunt persoane rănite. A fost emis un mesaj Ro-Alert pentru cetăţenii din zonă din cauza degajărilor mari de fum.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, miercuri, la un incendiu izbucnit la un depozit situat pe strada Interioară 3 din municipiul Constanţa, la faţa locului deplasându-se trei autospeciale de stingere, două din cadrul Detaşamentului Palas şi una de la Detaşamentul Port.
 
 
Ulterior, pentru că incendiul era greu de stins, în zonă au mai venit şi alte maşini de intervenţie astfel că la ora transmiterii acestei ştiri acolo acţionează şase autospeciale de stingere, o autoscară, de la ISU Dobrogea, şi două autospeciale de la servicii voluntare pentru situaţii de urgenţă. Pentru stingerea focului acţionează 27 de pompieri plus 21 aflaţi în tura liberă. 
 
Zona afectată este una de 500 de metri pătraţi, iar în depozitul respectiv erau mase plastice.
 
FOTO: ISU Constanţa
FOTO: ISU Constanţa
 
În urma incendiului nu au fost înregistrate victime.  
 
De asemenea, din cauza degajărilor mari de fum a fost emis un mesaj Ro-Alert pentru locuitorii din zonă. Mesajul îi atenţionează pe cetăţeni să rămână în incinte, să închidă geamurile şi să nu se expună la fum.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.