Poliţiştii din Prahova cercetează un caz de furt produs chiar din sediul Secţiei de Poliţie a comunei Cornu, de unde persoane încă neidentificate au furat componente IT sigilate ca obiecte corp delict într-un dosar penal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unei informări oficiale a Poliţiei Judeţene Prahova, poliţiştii s-au sesizat din oficiu marţi, despre faptul că "din sediul postului au fost sustrase anumite componente IT ce se aflau depozitate si sigilate ca obiecte corp delict”.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că ancheta este desfăşurată de către poliţiştii de la Investigaţii Criminale şi condusă de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecatoria Câmpina.

În paralel cu investigaţia penală pentru furt, la nivelul Poliţiei Prahova se va desfăşura şi o anchetă internă, pentru a stabili cum a fost posibil ca obiectele ridicate ca probe să fie sustrase din sediul poliţiei. Sursele citate au declarat că acestea erau depozitate chiar în incinta Poliţiei Cornu, nu în vreon anexă a clădirii, şi că deocamdată nu se ştie dacă în momentul furtului în sediul Poliţiei se afla vreun angajat al MAI sau dacă aceştia se aflau la intervenţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.