Serialul „Succesiunea/ Succession”, despre soarta unui imperiu media şi familia care îl deţine, va avea un al treilea sezon, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anunţul a fost făcut de producători înainte ca cel de-al doilea sezon să se fi încheiat. Pentru ediţia de anul acesta a premiilor Primetime Emmy, primul sezon din „Succesiunea” a primit 5 nominalizări, inclusiv la categoria „cel mai bun serial - dramă”.

„Suntem încântaţi că «Succesiunea» şi explorarea pe care o face în zona bogăţiei, puterii şi a familiei au rezonat atât de puternic cu publicul”, a spus Francesca Orsi, vicepreşedinte HBO Drama Programming.

Creat de Jesse Armstrong, sezonul al doilea al serialului a continuat acţiunea din punctul final al primului. În centru, familia Roy şi eforturile ei de a menţine controlul imperiului media, pe măsură ce viitorul pare tot mai incert.

Premiera sezonului secund, care a avut loc duminica trecută, a fost urmărită de 1,2 milioane de americane pe diverse platforme. 

Din distribuţia serialului care a fost nominalizat la Globurile de Aur fac parte Brian Cox, Jeremy Strong, Hiam Abbass, Sarah Snook, Kieran Culkin, Alan Ruck, Nicholas Braun, Matthew Macfadyen, Peter Friedman, Rob Yang, J. Smith Cameron, Dagmara Dominczyk şi Arian Moayed.

Holly Hunter, Cherry Jones, Danny Huston, Jeannie Berlin şi Fisher Stevens joacă în al doilea sezon. James Cromwell şi Harriet Walter apar în roluri episodice.

Armstrong este showrunner şi producător executiv alături de Adam McKay, Frank Rich, Kevin Messick, Will Ferrell, Jane Tranter, Mark Mylod, Tony Roche şi Scott Ferguson.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.