Orange a anunţat marţi că utilizatorii aplicaţiei Orange Money au acum la dispoziţie My Reserve, o soluţie de finanţare pentru telefoane, tablete şi accesorii ce pot fi achiziţionate în magazinele operatorului de telecomunicaţii, prin care clienţii pot solicita un credit cu o valoare între 400 lei şi 10.000 lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Clienţii beneficiază de un instrument de creditare fără comisioane şi taxe suplimentare, cu o dobândă anuală de 14% şi rate fixe, a arătat compania, într-un comunicat.

Astfel, clienţii pot solicita un credit cu o valoare între 400 lei şi 10.000 lei, cu rambursare flexibilă ce se poate face între 3 şi 24 de luni sau anticipat, fără costuri suplimentare.

Clienţii Orange Money au la dispoziţie un simulator de credit unde îşi pot face propriul calcul, precum şi programarea unei vizite în cel mai apropiat magazin Orange.

Plata ratelor lunare se face alimentând contul de credit prin: alimentare cont Orange Money (cu orice alt card bancar) direct în aplicaţia mobilă Orange Money; transfer IBAN din altă bancă în contul asociat creditului; depunere de numerar în orice magazin din reţeaua Orange România.

Pe lângă My Reserve, clienţii Orange Money utilizatori de iOS sau Android au acces la plăţi contactless cu smartphone-ul sau smartwatch-ul şi la un card fizic şi virtual Visa Classic (fără costuri adiţionale) şi Visa Platinum (cu beneficii suplimentare).

Aplicaţia mobilă Orange Money oferă, de asemenea, opţiunea de  plată facturi la peste 70 de furnizori de utilităţi, permite salvarea cardurilor pentru facilitarea unor plăţi viitoare, reîncarcarea cartelelor Orange PrePay, transferuri (P2P şi IBAN), precum şi alte operaţiuni.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.