ALDE nu va părăsi guvernarea, crede preşedintele PMP, Eugen Tomac. El a declarat la RFI că schimbarea Guvernului înainte de alegerile prezidenţiale sau după scrutinul din toamnă ”este o soluţie mult mai bună decât ceea ce avem la ora actuală la Palatul Victoria” şi că ”e un act de patriotism să trimiţi acest Guvern de deliranţi în Opoziţie”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Eugen Tomac se aşteaptă ca ALDE să rămână în coaliţia de guvernare alături de PSD.

”Nu cred că ALDE părăseşte guvernarea. Un partid cu 4% cât a obţinut la ultimele alegeri nu-şi permite să plece în acest moment de la guvernare, dintr-un motiv foarte simplu, pentru că oricum în interiorul lor majoritatea optează pentru rămânerea la guvernare, în condiţiile în care ALDE a decontat tot ceea ce politic a reuşit să ”implementeze” împreună cu PSD în ultimii ani. Deci ALDE nu are nici o perspectivă în afara guvernării”, spune el.

 

Preşedintele PMP declară că Executivul Dăncilă trebuie demis.

”Acest Guvern, această majoritate trebuie să plece oricând vom vota o moţiune de cenzură, pentru că este un act de patriotism să trimiţi acest Guvern de deliranţi în Opoziţie (...). Schimbarea unui Guvern chiar înainte de alegerile prezidenţiale sau după alegerile prezidenţiale este o soluţie mult mai bună decât ceea ce avem la ora actuală la Palatul Victoria”, considerp liderul PMP.

Întrebat de ce ar vrea Opoziţia să preia puterea acum, în condiţiile în care situaţia actuală îi convine, Eugen Tomac a răspuns: ”Da, dar eu nu cred că a face politică doar vânând erorile celor care şi-au asumat actul de guvernare şi nu au realizat nici un sfert din ceea ce au promis este o soluţie”.​​

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.