Alpinistul Zsolt Torok, care a fost găsit decedat în Munţii Făgăraş, a fost decorat de preşedintele Klaus Iohannis cu Ordinul Naţional „Pentru Merit” în grad de Cavaler, pentru determinarea şi pasiunea cu care şi-a desăvârşit poziţia de alpinist la nivel naţional şi internaţional, precum şi pentru contribuţia semnificativă adusă sportului românesc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat marţi, 20 august a.c., decretul de decorare post-mortem a alpinistului Zsolt Torok. Astfel, în semn de înaltă apreciere şi recunoaştere pentru importantele performanţe sportive obţinute de-a lungul timpului, pentru determinarea şi pasiunea  cu care şi-a desăvârşit poziţia de alpinist la nivel naţional şi internaţional, precum şi pentru contribuţia semnificativă adusă sportului românesc, Preşedintele Klaus Iohannis a conferit post-mortem Ordinul Naţional „Pentru Merit” în grad de Cavaler alpinistului Zsolt Torok”, anunţă Administraţia Prezidenţială.

Zsolt Torok a fost găsit decedat, sâmbătă, în zona Vârfului Negiu din Munţii Făgăraş, de către salvamontişti şi jandarmi din judeţele Sibiu şi Argeş, alertaţi de soţia alpinistului.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.