Un tânăr de 24 de ani care a încercat să violeze o femeie de 40 de ani din comuna Valea Stanciului, judeţul Dolj, chiar în faţa casei sale, a fost arestat pentru 30 de zile. Femeia a fost salvată de vecinii alertaţi de ţipetele ei. Tânărul a fugit, fiind ulterior prins de poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 16 august a.c., o femeie de 40 de ani, din comuna Valea Stanciului a sesizat verbal poliţiştii Postului de Poliţie Valea Stanciului cu privire la faptul că, în timp ce se afla în faţa curţii locuinţei sale, un bărbat, din aceeaşi localitate, a încercat să întreţină relatii sexuale cu ea, împotriva voinţei sale”, a anunţat, duminică, Poliţia Judeţeană Dolj.

Sursa citată a precizat că la faţa locului s-au deplasat şi poliţişti din cadrul Secţiei 13 Poliţie Rurală Segarcea, care, împreună cu cei din cadrul postului de poliţie, au stabilit că cel în cauză, un tânăr în vârstă de 24 de ani, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale cu persoana vătămată, acesta fiind oprit de vecinii care fuseseră alertaţi de ţipetele femeii.

”Tânărul bănuit de tentativă la infracţiunea de viol a fugit de la faţa locului, fiind ulterior găsit de poliţişti”, au mai transmis poliţiştii.

Iniţial, uspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.