Trupa americană nu metal Korn va susţine un concert virtual în jocul video „AdventureQuest”, în timp ce fanii vor lupta cu monştri într-un mosh pit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Grupul californian a anunţat pe Twitter că va fi parte din AdventureQuest 3D şi versiunea 2D, AdventureQuest Worlds, pe 20 august.

Artix Entertainment, dezvoltatorul jocurilor, a prezentat evenimentul ca „cel mai brutal mosh pit din toate timpurile”. În timpul show-ului virtual al trupei, jucătorii vor avea ocazia să „lupte cu monştri”. În plus, cei care vor juca vor asculta şi o nouă piesă a trupei Korn, care va fi inclusă pe viitorul album, „The Nothing”, ce va fi lansat pe 13 septembrie.

Accesul va fi gratuit pentru jucători, însă un pachet special al jocului - ce permite, între altele, accesul în culise - a fost scos la vânzare online.

În urmă cu două săptămâni, Korn a lansat piesa „Cold”, single ce va fi inclus pe cel de-al 13-lea album.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.