O ambarcaţiune rămasă fără combustibil pe Dunăre, la bordul căreia se aflau şase persoane, dintre care trei copii, a fost remorcată de poliţiştii de frontieră tulceni pentru a putea ajunge la ţărm. Cele şase persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, vineri seara, în jurul orei 22.30, poliţiştii de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Chilia au fost solicitaţi de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Tulcea în urma unui apel 112, pentru a identifica şi remorca o ambarcaţiune rămasă fără combustibil pe Braţul Chilia, în care se aflau şase persoane.

Poliţiştii de frontieră s-au deplasat în zonă cu două ambarcaţiuni, iar la scurt timp barca cu cele şase persoane a fost identificată şi adusă în siguranţă în localitatea Periprava.

Cele şase persoane, cetăţeni români, din care trei adulţi cu vârste cuprinse între 43 şi 49 de ani şi trei copii, nu au avut nevoie de asistenţă medicală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.