Colega Luizei, fata dispărută din Caracal în 14 aprilie 2019, a anunţat, joi dimineaţă, familia Melencu despre faptul că în noaptea de 14/15 august 2019, la ora 0,56, a apărut o acţiune pe contul de WhatsApp al fetei, scrie Adevărul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„A sunat o prietenă a Luizei. Avea şi un cont pe WhatApp şi până acum a fost activ contul, iar de aseară, de la ora 1,00, i-a şters contul. (n. red. - bunicul se referă la faptul că la ora respectivă apare că Luiza a ieşit din acel grup) (...) Iarăşi e ceva ciudat, pentru că ei n-au găsit... Avea două cartele, una de Romtelecom, şi mai avea o cartelă de Orange, pare-mi-se. Azi-noapte, ne-au alertat nişte colege de-ale ei”, a declarat bunicul Luizei Melencu pentru Adevărul.

Prietena Luizei spune că a fost între timp contactată de către anchetatori.

La indicaţiile lui Gheorghe Dincă, bărbatul suspectat în cazul dispariţiei Luizei, anchetatorii au căutat telefonul fetei pe un teren de lângă Caracal, dar fără rezultat.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.