Americanca Madison Keys, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 16, a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-4, 6-1, pe rusoaica Daria Kasatkina, locul 41 WTA, calificându-se în optimile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Keys s-a impus după un meci care a durat o oră şi 14 minute şi va evolua în faza următoare cu Simona Halep.

Keys şi Halep s-au întâlnit de şase ori, de cinci ori (ultimele cinci partide) câştigând jucătoarea română. Ultima lor partidă a avut loc pe în faza grupelor la Turneul Campioanelor de la Singapore, la ediţia din 2016, când Halep a învins-o pe Keys cu 6-2, 6-4.

Singura victorie a americancei datează din 2014, de la turneul de la Sydney. Atunci, Halep a pierdut în turul I cu 1-6, 4-6.

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, a învins-o, miercuri, cu scorul de 3-6, 7-5, 6-4, pe rusoaica Ekaterina Alexandrova, locul 43 WTA, în turul al doilea, în care a fost direct acceptată, la turneul de la Cincinnati.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.