Un bărbat de 53 de ani a fost găsit spânzurat, miercuri, în comuna Băneasa din judeţul Giurgiu, iar în timpul cercetărilor făcute de poliţişti şi procurori fata concubinei sale, în vârstă de 11 ani, le-a spus anchetatorilor că acesta a sechestrat-o şi a violat-o.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Poliţiei Judeţene Giurgiu, poliţiştii Secţiei Nr 7 Rurală Băneasa au fost sesizaţi, miercuri dimineaţă, de către un bărbat din comuna Băneasa, despre faptul că vecinul său s-a spânzurat.
 
Poliţiştii şi procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu au constatat că sesizarea se confirmă.
 
De asemenea, în timpul cercetărilor, acolo s-a prezentat o fată de 11 ani care a declarat că este fiica concubinei bărbatului mort şi că, în noaptea de 13/14 august, a fost victima infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi viol, comise de bărbatul decedat. 
 
Acolo s-a deplasat o ambulanţă pentru acordarea de îngrijiri medicale fetei, iar în urma examinării medico-legale, medicii legişti au stabilit ca aceasta prezintă leziuni specifice unui viol.
 
De asemenea, a fost efectuată autopsia în cazul bărbatului, medicii legişti concluzionând ca moartea a fost violentă, datorându-se insuficienţei cardio-respiratorii acute determinate de o asfixie mecanică produsă prin spânzurare.
 
Cercetările au fost preluate de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.