Mai mulţi actori din serialul spaniol de succes "La Casa del Papel", printre care Alvaro Morte, Esther Acebo şi Lorente Lopez, au anunţat că au terminat filmările la scenele lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Disponibil pe Netflix din 19 iulie, sezonul 3 al serialului "La Casa de Papel" se termină în suspans. 

Fanii nu vor fi nevoiţi să mai aştepte prea mult pentru a vedea continuarea: filmările la sezonul 4 sunt pe cale de a fi terminate, aşa cum au scris pe Instagram Alvaro Morte, Esther Acebo şi Lorente Lopez, interpreţii personajelor Profesorul, Mónica Gaztambide şi Denver.

"Ultima zi de filmare. Beau în sănătatea voastră, a echipei şi a tuturor celor care ne privesc din lumea întreagă. Mulţumesc tuturor... Viaţă lungă", a scris pe 10 august Álvaro Morte.

Serialul despre jaful de la Monetăria Regală a Spaniei, "Casa del Papel", difuzat iniţial pe canalul spaniol Antena 3, a fost cumpărat de Netflix. "La Casa de Papel" a fost, câteva zile în primăvara lui 2018, cel mai urmărit serial online din Statele Unite. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.