Un microbuz în care se aflau 13 persoane s-a răsturnat, miercuri, în afara părţii carosabile în localitatea Pieleşti, judeţul Dolj. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie, fiind trimise mai multe echipaje la faţa locului. Două persoane au murit, iar şase au fost transportate la spital, cinci refuzând transportul la unitatea medicală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ISU Dolj, un microbuz s-a răsturnat în afara părţii carosabile, în localitatea Pieleşti.

”Având în vedere numărul ocupanţilor, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie care presupune suplimentarea resurselor medicale la faţa locului. Pentru intervenţia imediată, în zona indicată  au fost trimise o descarcarare, două autospeciale pentru transport victime multiple şi două ambulante ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă”, a transmis ISU Dolj.

Iniţial, informaţiile arătau că în microbuz se aflau 15 persoane, dar pompierii ajunşi la faţa locului au constatat că este vorba despre 13 persoane. 

Două persoane au murit, şase au fost transportate la spital, iar cinci au refuzat transportul la unitatea medicală. 

Centrul Infotrafic anunţă că circulţia este îngreunată pe DN 65, în zona accidentului. 

”Pe fondul vitezei excesive, un microbuz a pierdut – într-o curbă periculoasă - controlul direcţiei de mers şi s-a răsturnat pe carosabil. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un fir, alternativ”, a transmis Infotrafic. 

La rândul lor, poliţiştii din Doljau trasmis că microbuzul efectua transport de persoane, cursa Braşov-Craiova, iar pe fondul exploziei pneului stânga s-a răsturnat pe partea respectivă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.