Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, marţi seară, că CFR Cluj a demonstrat în meciul cu Celtic Glasgow, scor 4-3, că este cea mai bună echipă din România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Suntem fericiţi şi mândri că am reprezentat România cu cinste. Sunt mulţumiţi că am închis gura celor care au spus că nu am luat pe merit campionatele luate, dar am demonstrat că suntem cea mai bună echipă din România. După victoria asta mulţi nu o să mai aibă ce să zică. Jucătorii mei sunt senzaţionali şi azi le-am spus că dacă ne apărăm, nu avem nicio şansă. E un grup extraordinar, aici face antrenorul echipa. Am ales jucători buni, cu entuziasm, nu neapărat cei mai tehnici", a declarat Petrescu la Digisport.

Formaţia CFR Cluj s-a calificat, marţi, în play-off-ul Ligii Campionilor, trecând în turul trei de echipa Celtic Glasgow, scor 1-1 în tur şi scor 4-3 în retur.

În tur, scorul a fost 1-1.

La Glasgow, au marcat Forrest ’51, Edouard ’61 şi Christie ’76 pentru Celtic, respectiv Deac ’27, Omrani ’74 (penalti), ’80 şi Ţucudean ‘90+7.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.