Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă susţinută la Craiova, că trebuie luptat împotriva corupţiei, dar şi împotriva criminalităţii. "Pentru mine este important ca să avem un adevărat război împotriva criminalităţii", a afirmat Dăncilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebată dacă este mulţumită de cum decurge ancheta de la Caracal, Viorica Dăncilă a spus: "Ancheta este făcută de DIICOT, nu pot spune eu dacă sunt mulţumită sau nemulţumită. Pentru mine este important să iau toate măsurile ca cei vinovaţi să plătească, este important să aduc din punct de vedere legislativ acele elemente astfel încât fie că vorbim de Ministerul Justiţiei, fie că vorbim de situaţiile de urgenţă, fie că vorbim de Ministerul Afacerilor Interne, să avem aceste reglementări pentru ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple".

Ea a mai spus că sunt deja pregătite ordonanţe pentru reglementarea situaţiilor de urgenţă.

"Pentru mine este important ca să avem un adevărat război împotriva criminalităţii, trebuie să luptăm împotriva corupţiei - foarte corect, dar trebuie să luptăm şi împotriva criminalităţii. Este foarte important ca pe viitor să am o campanie susţinută împotriva traficului de persoane şi să aduc alături de mine pe toţi cei care vor să ducem această luptă. Este important ca astfel de tragedii să nu se mai întâmple şi pentru acest lucru cred că ca ar trebui să existe un consens la nivel naţional. Nu este corect, nu este uman, nu este de acceptat ca pe o tragedie să încercăm să venim cu elemente politice, să încercăm să politizăm un astfel de eveniment tragic", a susţinut Dăncilă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.