Magazinele Enel din municipiul Bucureşti, judeţele Ilfov şi Giurgiu vor fi închise la finalul săptămânii, pe 15 şi 16 august, a anunţat marţi furnizorul şi distribuitorul de energie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În celelalte zile, magazinele Enel vor funcţiona după programul obişnuit. Astfel, de luni până vineri, programul de funcţionare este de la ora 9 la ora 17 în municipiul Bucureşti şi de la ora 8 la ora 16 în judeţele Ilfov şi Giurgiu.

Clienţii pot găsi informaţii privind evidenţa facturilor de energie electrică, calculator tarifar, soldul şi plăţile efectuate precum şi înregistrarea indexului fie prin intermediul aplicaţiei pentru telefonul mobil MyEnel App, ce poate fi descărcată gratuit de pe App Store sau Google Play, fie accesând pagina de Internet a companiei.

”Clienţii Enel Energie Muntenia care doresc să îşi achite factura de energie electrică sau gaze naturale în această perioadă, pot utiliza modalităţile alternative de plată, precum: numerar prin intermediul reţelelor partenere, ATM–uri (bancomate), debit direct, internet sau virament bancar. Precizăm că în perioada în care nu este prevăzut program cu publicul nu se vor face preavizări sau deconectări de la reţeaua de energie electrică”, informează compania.

Clienţii companiei au totodată posibilitatea de a transmite pe site-ul societăţii solicitări de încheiere a unui contract de furnizare de energie electrică sau gaze naturale.

Joi, 15 august, este Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, fiind declarată zi de sărbătoare legală, în care nu se lucrează.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.