Un bărbat în vârstă de 46 de ani a fugit, marţi, din sediul Poliţiei Budeşti din judeţul Călăraşi, după ce a aflat că va fi reţinut pentru 24 de pre pentru comiterea infracţiunii de loviri şi alte violenţe. El ar fi fost ajutat de soţia sa, care îl aştepta în maşină în faţa sediului Poliţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Călăraşi, un bărbat de 46 de ani din Budeşti a fost adus, marţi, la sediul Poliţiei din localitate după ce provocase un scandal.

El a fost informat că urmează să fie reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar în acel moment, profitând de neatenţia poliţiştilor, a fugit din sediul Poliţiei Budeşti.

El a fugit cu maşina personală, care era condusă de soţia sa, autoturismul aflându-se în faţa sediului Poliţiei.

Oamenii legii au instituit filtre în judeţ pentru prinderea bărbatului şi au fost anunţaţi şi poliţiştii din judeţele învecinate despre această situaţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.